Gıda Analizi

Yasal hükümler ve mevzuatlar çerçevesinde, gıda kalitesini, güvenliğini ve yenilmeye uygunluğunu tespit amacıyla aşağıdaki analizler yapılmaktadır.

 

  • Gıdaların Fiziksel ve Kimyasal Analizleri
  • Mikrobiyolojik Analizler
  • Duyusal Analizler (Robinson Test)
  • Raf Ömrü Analizleri
  • Alerjen Testleri
  • GDO (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) Analizleri
  • Besin Değeri Analizleri
  • Bileşim Testleri (Proteinler, Yağlar, Vitaminler, Şekerler, Oligoelementler, Lifler, İz Öğeleri vs.)
  • Pestisit Analizleri
  • Koruyucu Ajanlar, Katkılar ve Gıda Kirleticilerinin Tespiti
  • Kirleticilerinin Tespiti