Gıda güvenliğinin sağlanması adına gerçekleştirilen analizlerdir. Gıda güvenliği toplum sağlığı açısından büyük..
Kimyasal analiz, ilgilenilen maddenin içeriğinin öğrenilmesi için yapılan kalitatif (maddenin ne olduğunu anlamak için ..
ÖNDER LABORATUVARI olarak Hijyen Analizleri’nde mikrobiyolojik parametreler çalışılmaktadır. Bir işletmede temiz bir çal..
Gıdaların beslenme değeri açısından incelenmesi; ulusal ve uluslararası mevzuatlara uygunluğu, ürün etiketlerinin ilgili kanunla..
Raf ömrü; ürünün etiket beyanında yer alan ve ürün grubuna göre önceden belirlenen koşullarda depola..
Zeytinyağı içeriğindeki özelliklerine göre sınıflandırıldıktan sonra; insan sağlığı ve beslenme açısından kalite kontroll..
Türkiye’de Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 13/08/2010 tarihli ve 27671 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan “Geneti..
Tüketicilerin korunması için, pestisit kalıntıları, dünya genelinde katı talimatlara tabiidir. Ürünlerinizin uluslarar..
Yemler, hayvanların besin ihtiyaçlarını karşılamak adına, bitkisel ya da hayvansal kaynaklı organik veya inorganik olan ürünlerd..
Topraktan direkt olarak meyve ve sebze ürünlerine geçiş yapan ağır metaller; insan sağlığını olumsuz yönde etkilemektedir. ..
Toplam uçucu bazik azot (TVB-N), denizden veya nehirden gelen balıklarda amonyak ve dimetil ve trimetil amin gibi azotlu bileşiklerin varl..
Gelişen dünya ve teknoloji, beraberinde birçok riski de hayatımıza dahil etmektedir. Bunlardan biri olan kalıntı ve bulaşanlar da kon..